Spomenici kulturna baština

3D Studio također je ponosan na svoju liniju proizvoda spomenika diljem Lijepe Naše. Od zvonika Svetog Duje, kipa Grgura Ninskog, Bana Jelačića, oltalra Gospe Sinjske do Pulske arene, slavoluka Sergijevaca u Puli te Orlandovog stupa i katedrale u Dubrovniku.

Te 3D gravure samo su dio našeg programa spomenika kulturne baštine Republike Hrvatske. Također valja navesti da je tvrtka 3D Studio jedina tvrtka na području Republike Hrvatske koja za navedene spomenike ima odobrenja kako konzervatorskih odjela tako i ministarstva kulture, te samih vlasnika pojedinih umjetnina. 

  • 3D Sinjska alka

  • Pula Slavoluk

   Slavoluk Sergijevaca (često pogrešno nazivan i Zlatna vrata), antički rimski slavoluk u Puli u Hrvatskoj. Postavljen je u spomen na tri brata obitelji Sergijavaca, posebno na Lucija Sergija Lepida, tribuna koji je služio u Rimskoj legiji, koja je sudjelovao u bitci kod Akcija, pa se pretpostavlja da je slavoluk izgrađen između 29 i 27 godine

  • Kažun Istra

   Kažun je nesumnjivo najdograđenija izvedba kamenog utočišta: nema formula, nema stalnih omjera ni proporcija. Primjena kvadrata, njegove dijagonale i stranice, podijeljene korijenom iz dva ključni su i stalni elementi iz predaje, prema kojoj je kažun sastavljen.

  • 3D Onofrijeva fontana

   Velika Onofrijeva česma je fontana u središtu Dubrovnika. Fontanu je izradio napuljski graditelj Onofrio della Cava, 1438. godine, kao dio dubrovačkog vodovoda. Voda teče iz 16 kamenih maskerona. Nalazi se ispred samostana klarisa pokraj Vrata od Pila.

  • 3D Bašćanska ploča

  • 3D Višeslavova krstionica

  • 3D svječnjak starohrvatski pleter

  • Car August 3D

   Pravim imenom Gaj Julije Cezar Oktavijan (lat. Gaius Julius Caesar Octavianus), pranećak Julija Cezara (unuk Cezarove sestre Julije), bio je trijumvir u drugom trijumviratu, a kasnije i prvi rimski car. Bezpogovorno povijesno ocijenjen kao jedan od najvećih rimskih careva.

  1. « Prva
  2. « Prethodna
  3. 1
  4. 2
  5. Sljedeća »
  6. Posljednja »